ÎNAPOI

Stiri Locale Calarasi

românească pe 23 și 24 februarie în tot județul Călărași. Lehliu-Gară, Fundulea, Budești, municipiul Oltenița și municipiul Călărași vor fi vedetele acestei zile speciale.

TSD Călărași a pregătit un număr impresionant de surprize pentru cetățeni. 500 de trandafiri roșii, simbolul iubirii – Cupidon, o cabină foto cu poze la minut, șase cine romantice și tot atâtea torturi în forma de inimă, îi așteaptă pe călărășeni.


Într-adevăr, TSD iubește românește de Dragobete. Am pregătit multe surprize pentru locuitori atât pe teren, cât și în online. Am început cu un concurs pe pagina oficială a Organizației Județene a Tineretului Social-Democrat. Puteți accesa pagina de Facebook pentru a afla detalii referitoare la concursul în urma căruia puteți câștiga o cină romantică. În ceea ce privește activitățile fizice, am pregătit Caravana Dragostei Românești.

Bineînțeles, la evenimentele  din Piață Big și de pe raza județului ni se va alătura simbolul dragostei, Cupidon. 500 de trandafiri roșii așteaptă să fie înmânați cuplurilor îndrăgostite în zilele următoare. În ceea ce privește desfășurătorul activităților, mâine, 23 februarie, vom fi prezenți la ora 12:00 în Lehliu-Gară, la ora 14:00 la Fundulea și, mai apoi, la Budești.

Pe 24 februarie, dragostea va ajunge în municipiul Călărași în zona Orizont la ora 11:00. După incheierea acțiunii din Piața Big, tinerii social-democrați vor continua acțiunea la Oltenița la ora 13:00”, a declarat Ionuț Stan, președintele Tineretului Social-Democrat Călărași.


Pe 23 februarie, caravana dragostei românești îi așteaptă pe călărășeni la Lehliu-Gară, Fundulea și Budești, urmând ca, pe 24 Februarie, dragostea să fie sărbătorită în zona Pieței Big, Orizont și la Oltenița.

Totodată, locuitorii județului sunt invitați să participe la concursul derulat pe pagina de Facebook a Organizației TSD. Doritorii se pot înscrie prin urmarea unor pași simpli:

  1.  Să dea LIKE paginii de facebook
  2.  Să dea SHARE postării
  3.  Să trimită o poză cu persoana iubită  în secțiunea comentarii.


Participanții se vor întrece pentru șase cine romantice la un restaurant local. Vor câștiga cei care vor avea cele mai multe aprecieri.

Organizatia Județeană a Tineretului Social-Democrat sărbătorește dragostea

DE DRAGOBETE,
TSD IUBEȘTE ROMÂNEȘTE

22 februarie 2023