ÎNAPOI

Stiri Locale Calarasi

primarul municipiului Călărași Marius Dulce i-a vizitat pe componenții lotului național de box juniori al țării noastre. Este deja cunoscut faptul că echipa călărășeană de box face performanță și reușește de fiecare dată când participă la competiții să aducă rezultate memorabile.


La invitația președintelui Federației Române de Box, domnul Vasile Cîtea, i-am vizitat pe componenții lotului național de box juniori al țării noastre, aflat într-un stagiu de pregătire la Călărași. Din stafful tehnic coordonat de Radu Zarif fac parte și frații, Valentin Anghel Georgian Anghel, antrenori, de numele cărora se leagă performanțele obținute în ultimii ani, în plan intern și internațional, de tinerii pugiliști călărășeni.

La această întâlnire, la care a fost prezent și directorul CSM Călărași, domnul Dumitru Chirilă, s-a discutat și despre posibilitatea organizării, într-un parteneriat cu federația, a unei competiții majore de box, la nivel juvenil, în municipiul nostru.

I-am asigurat pe micii pugiliști care bat la porțile afirmării de toată susținerea noastră și le-am promis că vom face tot ce ne stă în putință să găzduim aici, la Călărași, un loc ușor de reperat pe harta pugilistică a țării și nu numai și grație fostului arbitru internațional, regretatul Ioan Damian, un astfel de turneu de anvergură, mai ales că avem și antrenori apreciați care descoperă azi talente ce pot deveni mâine certitudini.” a precizat Marius Dulce primarul municipiului Călărași pe pagina personală de socializare.

Lotul național de box juniori al României se antrenează la Călărași. Cu această ocazie

LOTUL NAȚIONAL DE BOX JUNIORI
SE ANTRENEAZĂ LA CĂLĂRAȘI

20 februarie 2023