ÎNAPOI

Stiri Locale Calarasi

a Partidului Social Democrat Călărași, secretarul executiv, Ion Samoilă, a prezentat mai multe informații despre proiectele importante care urmează să fie implementate în acest an privind modernizarea infrastructurii rutiere din județul Călărași. Printre acestea, unul dintre cele mai importante este reabilitarea a cinci drumuri județene.

Samoilă a subliniat faptul că reabilitarea drumurilor județene este o prioritate majoră pentru administrația județeană, deoarece acestea reprezintă artere importante pentru transportul de persoane și mărfuri, în special pentru zonele rurale. Prin urmare, este esențial să se investească în modernizarea infrastructurii rutiere pentru a spori accesibilitatea și siguranța pentru toți participanții la trafic.


Oficialul a menționat că proiectul de reabilitare a drumurilor județene este unul complex, care va implica atât lucrări de reparații curente, cât și intervenții majore de modernizare și extindere. El a precizat că autoritățile județene vor acorda o atenție deosebită calității lucrărilor, astfel încât acestea să fie durabile și să ofere un confort sporit utilizatorilor.

În final, Samoilă a subliniat faptul că reabilitarea a cinci drumuri județene va fi doar unul dintre numeroasele proiecte importante care vor fi implementate în acest an, în cadrul eforturilor de dezvoltare economică și socială a județului Călărași.


În cadrul conferinței de presă organizată la sediul organizației județene

I.SAMOILĂ: ANUL 2023, AN IMPORTANT
PENTRU DEZVOLTAREA JUDEȚULUI

17 februarie 2023