ÎNAPOI

Stiri Locale Calarasi

participat cu succes la competiția regională FTC – First Tech Challenge, numită Power Play. În cadrul competiției, desfășurată în perioada 12-15 februarie, echipa a câștigat 5 din cele 6 meciuri jucate și s-a clasat pe locul 9, obținând astfel biletul pentru faza națională, care va avea loc în perioada 10-12 martie.

Eforturile echipei de robotică au fost susținute financiar de senatorul Nicușor Cionoiu, alături de Farmacia Neo Farm și Restaurantul Queen din Călărași, care au înțeles importanța investiției în tineri și în educație pentru dezvoltarea viitoare a țării.


Colegiul Național "Barbu Știrbei" Călărași a format mulți tineri ce aduc mândrie orașului.  Mă bucur că am crezut în această echipă de copii frumoși, inteligenți și competitivi.  I-am susținut în demersul acestei competiții și am să o fac și în competiția ce va urma în martie. Sunt alături de ei și vreau să îi asigur de întreg sprijinul meu în tot ceea ce își propun.

Este momentul să investim în tinerii noștri deoarece ei sunt viitorii profesori, ingineri, oameni politici, doctori ai țării. Este de datoria noastră să sprijinim toți tinerii cu rezultate bune, să le dăm aripi, dar și înțelepciunea necesară pentru a putea construi împreună un viitor mai bun!” a declarat senatorul.


Echipa de robotică de la Colegiul Național “Barbu Știrbei” din Călărași demonstrează o pasiune și o dedicare remarcabile în domeniul tehnologic și, cu susținerea comunității locale și a sponsorilor, are toate șansele să obțină performanțe și mai mari în viitor.

Echipa de robotică a Colegiului Național “Barbu Știrbei” din Călărași a

PERFORMANȚĂ PENTRU ECHIPA DE
ROBOTICĂ A CN “BARBU ȘTIRBEI”

16 februarie 2023