ÎNAPOI

Stiri Locale Calarasi

ea ne oferă un prilej bun să reiterăm importanța cărților în viața noastră și să inițiem împreună obiceiuri de lectură, atât de necesare copiilor și tinerilor noștri. Să nu uităm că fiecare zi este potrivită pentru a descoperi o carte. Copiii, tinerii și adulții au nevoie de rutina lecturii pentru a se bucura de beneficiile ei.

Si pentru ca această zi să fie marcată frumos, conducerea Bibliotecii Județene Alexandru Odobescu din Călărași și-a “mutat sediul” printre oameni, dăruind cărți în semn de mulțumire si apreciere pentru fiecare moment petrecut alături de această instituție.


Utimele zile au însemnat, Biblioteca Județeană Alexandru Odobescu din Călărași, a fost ziua dăruirii cărții, astăzi ziua națională a lecturii și pentru că cei mici sunt în vacanță ne-am hotărât să scoatem noi biblioteca din sediu și să o aducem în sânul comunității.

Suntem prezenți în zonele aglomerate ale orașului pentru a dărui oamenilor cărți și câte un semn de carte drept mulțumire și apreciere pentru că de fiecare dată trec pragul Bibliotecii Județene Alexandru Odobescu din Călărași.

În cadrul bibliotecii vor fi două ateliere cu copiii din municipiul Călărași de la școlile și grădinițele din oraș și sperăm că vom reuși să punctăm frumos această zi pe care o așteptăm cu mult drag” , a declarat Marinela Voivozeanu manager Biblioteca Județeană Alexandru Odobescu din Călărași.

Ziua Națională a Lecturii se celebrează în fiecare an în data de 15 februarie,

ZIUA NAȚIONALĂ A LECTURII
CELEBRATĂ LA CĂLĂRAȘI

15 februarie 2023