ÎNAPOI

Stiri Locale Calarasi

atunci “aşteptăm de la ministrul de Finanţe de la PSD, Adrian Câciu, un plan pentru scăderea inflaţiei şi pentru ca România să se împrumute la dobânzi mai mici”. Anunțul a venit ca urmare a faptului că PSD a susținut că este nevoie de taxa de solidaritate pentru scăderea impozitării muncii.


PNL solicită Ministrului PSD Adrian Câciu  să prezinte un plan de scădere a inflației și să reducă CAS cu 5%. Cum se poate cere scăderea taxelor fără a se pune problema unei soluții prin care să se poată completa diferența de bani!

PSD a explicat că taxa de solidaritate este necesară pentru a scădea taxele la salariații cu venituri mici și medii. În acest context greu din punct de vedere economic, firmele mari și prospere pot plăti măcar 1% pentru acești salariați. PNL trebuie să se hotărască dacă vrea să fie alături de aceşti angajaţi care muncesc din greu, care contribuie substanţial la creşterea economică, dar care au fost afectaţi puternic de creşterea preţurilor.


Într-o perioadă dificilă economic, ar trebui ca şi companiile mari care au plătit impozite mai mici de 1% din cifra lor de afaceri să plătească măcar această cotă pentru a susţine creşterea veniturilor angajaţilor care contribuie cel mai mult la dezvoltarea acestei țări.

O societate în care mulți lucrători sunt plătiți cu salariul minim pe economie este total incorectă. Echitatea socială ne obligă să ne pese de fiecare cetățean în egală măsură.” a transmis senatorul PSD Nicușor Cionoiu.

PNL a transmis vineri, 3 februarie, că dacă PSD îşi doreşte să îi ajute pe români,

CIONOIU: RĂSPUNS LA ATACUL PNL
ADRESAT LUI ADRIAN CÂCIU

06 februarie 2023