ÎNAPOI

Stiri Locale Calarasi

a organizat cea de-a XII-a ediție a Festivalului Național de Muzică Folk.


Prin acest festival se propune continuarea tradiției acestui gen muzical la Călărași, descoperirea şi promovarea calităților vocale, artistice și creativ-muzicale ale tuturor artiștilor care vor urca pe scenă. El este conceput ca o manifestare cultural-artistică adresată grupurilor şi interpreţilor individuali de muzică folk, cu vârsta de minim 15 ani.

Având în vedere numărul insuficient de concurenți înscriși în cadrul Festivalului Național Concurs de muzică folk ”Chitara Dunării” ediția XII, secțiunea de concurs a festivalului a fost anulată.

Menționăm că în cadrul festivalului a rămas valabilă secțiunea de recitaluri, iar sâmbătă, 19 Noiembrie, în prima seară a Festivalului, Walter Ghicolescu a simțit vibrația publicului de “acasă” încântându-l cu melodiile sale iar Mihai Mărgineanu și Banda au făcut un Show de zile mari.

Duminică, 20 Noiembrie, Tatiana și Marius Ojog au dus publicul la granița dintre folk și jazz și Florin Chilian, un artist care a emoționat profund prin nota melodiilor sale.

Consiliul Judeţean Călăraşi, prin Centrul Județean de Cultură și Creație

WEEKEND INCENDIAR LA FESTIVALUL
DE FOLK CHITARA DUNĂRII

21 noiembrie 2022