ÎNAPOI

Stiri Locale Calarasi

fostei fabrici de confecții Eliza. Un investitor privat va crea, astfel, peste o sută de locuri de muncă, conform precizărilor făcute de primarul Marius Dulce. Acesta va fi asemănător cu centrul comercial Catex Shopping Center.

De asemenea, va găzdui și un magazin Profi. Lucrările se derulează în mod rapid, iar edilul Călărașiului estimează că până în primăvara anului următor construcția va fi gata.


Acolo este un investitor privat, despre care am înțeles că face un centru comercial și este bine pentru toată lumea, pentru că dezvoltăm fiecare zonă în parte. Are autorizație de construcție, noi i-am rezolvat problemele cu celeritate și, în felul acesta, suntem alături de cetățeni și de urbea noastră, pentru că trebuie să dezvoltăm fiecare zonă în parte. (…)

Din moment ce lucrează foarte rapid acolo, este clar că va veni cineva (n.r.  o firmă cunoscută) și, până la urmă, dacă face un centru comercial precum Catex, este foarte bine pentru zona respectivă. Cred că până în primăvară va fi gata. Cu siguranță, vor fi peste o sută de locuri de muncă, dacă nu chiar mai multe, în funcție de ce companie vine”, a declarat, pentru Antena1Calarasi.ro, primarul municipiului Călărași, Marius Dulce.


Primarul municipiului Călărași susține că poartă discuții cu mai mulți investitori, pentru că interesul său este de a crea cât mai multe locuri de muncă. Primăria vine în întâmpinarea agenților economici, pentru a le facilita obținerea documentelor necesare.


Sunt mai mulți (n.r. investitori), dar nu pot să vă spun despre cine este vorba, pentru că nu este nimic concret. Ne interesează să creăm cât mai multe locuri de muncă, pentru că avem nevoie de locuri de muncă la Călărași, și atunci nu facem altceva decât să venim în întâmpinarea cererilor investitorilor, pentru a le facilita obținerea de documente, pentru a se mișca repede și pentru a crea locuri de muncă la Călărași”, a conchis Marius Dulce.

În prezent, se lucrează la un nou centru comercial, în municipiul nostru, pe terenul

UN NOU CENTRU COMERCIAL,
ÎN CURÂND, LA CĂLĂRAȘI

21 noiembrie 2022