ÎNAPOI

Stiri Locale Calarasi

Democrat de la Călărași a pus punct relației, după 20 de ani, cu acest partid și lumea politică.


Redăm mesajul ei transmis pe o pagină de socializare.

După aproape 20 de ani în PSD, astăzi am ales să îmi dau demisia din motive personale. Și împinsă către acestă decizie, dar aceste motive sunt explicate în demisia trimisă astăzi către actuala conducere a PSD Călărași.

Voi fi alături de prietenii mei din această echipă (puțini, e adevărat) și nu mă voi înscrie în alt partid.

Le mulțumesc celor alături de care am muncit în acest partid, le mulțumesc si celor pe care i-am ajutat eu! Se știu ei!


Contactat pentru o reacție, președintele PSD, Vasile Iliuță, a precizat faptul că Ilinca Enescu este o pierdere pentru partid.

A plecat un om bun din echipa noastră, îi mulțumim pentru toate faptele și realizările pe care le-a avut în acest partid. Putem să îi spunem un singur lucru, dorința ei trebuie respectată.


Documentul prin care aceasta își cere demisia.


Domnului președinte al PSD – organizația județeană Călărași,
Subsemnata Enescu Ilinca, membru al PSD – organizația județeană Călărași, rog demisia din următoarele functii:Cererea de demisie a survenit ca urmare a faptului că nu sunt convocată de către persoana responsabila la ședințele si acțiunile PSD Călărași, al cărui membru sunt din anul 2003. Consider acest lucru umilitor si pretext pentru excluderea mea viitoare din motive de natura personala. Am atras atenția verbal asupra acestui fapt de nenumărate ori conducerii, fără rezultat. Drept urmare, consider că, deși mi-am făcut datoria în aceasta echipă timp de mulți ani, nu mai este nevoie de activitatea si experienta mea politică.


Vă mulțumesc!

Domnului Președinte al PSD – Organizația Județeană Călărași


Astăzi, 18 noiembrie, Ilinca Enescu, membră cu state vechi în Partidul Social

ILINCA ENESCU PĂRĂSEȘTE
LUMEA POLITICĂ

18 noiembrie 2022