ÎNAPOI

Stiri Locale Calarasi

susține președintele partidului, Vasile Iliuță. Acesta a dat-o exemplu, în cadrul unei conferințe de presă, pe recenta “achiziție”, Vera Cheleș, fosta secretară a PNL Călărași, care a decis să se înscrie în PSD.

Se pare că liderul peneliștilor,  Ciprian Pandea, ar fi făcut demersuri să o aducă înapoi pe aceasta, dar fără succes. Iliuță spune că ar urma ca în perioada următoare să își mute tabăra tot mai mulți primari liberali. Acesta nu a dorit sa precizeze, deocamdată, despre cine este vorba și nici câți edili liberali se vor înscrie în PSD.


Ne mărim echipa, zi de zi. Din zona PNL vin oameni către zona PSD. (…) Spre exemplu, secretara PNL, Vera Cheleș, a preferat să se angajeze la SC Drumuri și Poduri SA, din cauza indiferenței echipei PNL, care nu a văzut că acea secretară are contribuție în tot ce s-a întâmplat pozitiv în creșterea PNL.

Ea a fost abandonată, nu a  fost băgată în seamă. Putea să i se ofere o șansă, să poată fi și ea responsabilizată pe  măsura implicării. Ciprian  Pandea a făcut demersuri pentru a o aduce înapoi în partid, neconvingând-o. (…)

Mulți aleși locali vor veni în PSD. În ultimele 3 luni de zile, se va întâmpla ce s-a întâmplat și cu mine (n.r. când Vasile Iliuță a plecat din PNL)”, a declarat președintele PSD Călărași, Vasile Iliuță, în cadrul unei conferințe de presă.

Organizația Județeană a PSD Călărași își mărește echipa zi de zi, după cum

“RACOLAREA” PRIMARILOR PNL CONTINUĂ
MULȚI EDILI VOR TRECE ÎN TABĂRA PSD

17 noiembrie 2022