ÎNAPOI

Stiri Locale Calarasi

cosmetice, din România, în data de 16 noiembrie 2022. Demnitarul a afirmat, pe o reţea socială, că aceste întâlniri i-au confirmat necesitatea amendamentului său şi a colegilor din Senat, care se referă la mecanismul unui plafon maximal la electricitate pentru producătorii de medicamente.


Am răspuns invitației CEO Terapia Cluj, unde împreună cu domnul Dragoș Damian și cu colegii din Senatul României am fost astăzi prezenți la TERAPIA a SUN PHARMA Company din Cluj Napoca. Am vizitat și compania Farmec, cel mai mare producător de cosmetice din România și unul dintre cei mai importanți din Europa de Sud-Est.

Activitatea de astăzi ne-a confirmat necesitatea amendamentului nostru cu privire la mecanismul unui plafon maximal la electricitate pentru producătorii de medicamente. Reușim astfel să ținem pe lor creșterea prețurilor la medicamente, ceea ce crește automat puterea de cumpărare a categoriilor vulnerabile, mai ales a pensionarilor.

Pe lângă creșterea punctului de pensie, dorim ca prețul produselor de care bunicii noștri au nevoie vitală, să fie unul suportabil”, notează parlamentarul PSD, pe  Facebook.

Senatorul Nicuşor Cionoiu a vizitat două mari companii de medicamente şi

N.CIONOIU ÎN VIZITĂ LA 2 MARI
COMPANII DE MEDICAMENTE

17 noiembrie 2022