ÎNAPOI

Stiri Locale Calarasi

lucrările Conferinței de Alegeri a Organizației Județene a Femeilor Social-Democrate Călărași. Peste 400 de membre ale OFSD Călăraşi şi-au ales o nouă femeie puternică în funcţia de lider, în persoana Marinelei Voivozeanu, cea care a fost tot timpul în spatele marilor politicieni din PSD, ajutând la creionarea imaginii acestora către electorat.

Demnitara prezentă la Călăraşi a felicitat-o pe actuala conducătoare a femeilor pesediste din judeţul nostru şi a urat mult succes întregii echipe de doamne care vor face cunoscut, în fiecare localitate, mesajul PSD, şi anume protecția socială pentru femei, mame și copii. De altfel, acesta este şi unul dintre motivele pentru care noua şefă a social-democratelor a candidat pentru această poziţie.


Mi-a făcut mare bucurie să conduc lucrările Conferinței de Alegeri a Organizației Județene a Femeilor Social Democrate Călărași! Peste 400 de membre ale OFSD Călărași și-au ales noua conducere având alături colegi și oaspeți de seamă: Vasile Iliuță, președintele Consiliului Județean și al PSD Călărași, Antoaneta-Georgina Bolchiș, secretar de stat în Ministerul Educației, Nicușor Cionoiu, senator de Călărași, Marius-Grigore Dulce, primar al municipiului Călărași, subprefecții Eugen Ilie și Virgil Diaconu și Mihai Beștea, vicepreședinte al Consiliului Județean Călărași.

În Călărași s-a născut Maria Cuțarida-Crătunescu, prima femeie medic din România. Militantă feministă activă, a înființat în 1897 Sociatatea maternă, iar 1899 a organizat prima creșă din țară. Îmi doresc ca povestea Mariei Cuțarida-Crătunescu, cea care a făcut atât de multe pentru România, să inspire colegele din Călărași!

La Călărași am întâlnit o organizație puternică, dedicată, am întâlnit doamne și domnișoare implicate, hotărâte să facă fapte bune pentru comunitățile pe care le reprezintă! Am simțit energie, dorință și putere de a face și de a reuși!

O felicit pe Marinela Voivozeanu pentru alegerea în funcția de președinte al Organizației Femeilor Social Democrate Călărași! Le felicit pe doamnele și domnișoarele care fac parte din noua echipă de conducere a OFSD Călărași! Mult succes întregii echipe”, a scris, pe Facebook, deputata PSD, Simona Bucura Oprescu.

Deputata PSD, Simona Bucura Oprescu, a condus, în data de 8 septembrie a.c.,

FELICITĂRI PENTRU NOUA
PREȘEDINTĂ A OFSD CĂLĂRAȘI

10 septembrie 2022