ÎNAPOI

Stiri Locale Calarasi

propriu, contra celor de la CS Amara, scor 9-0. Echipa lui Gheorghe Mihali și-a asigurat victoria, stabilind scorul final încă din prima repriză. Bodo Kanda a deschis scorul pentru echipa călărășeană, în minutul 1, după o eroare a apărării adverse.

Galben-albaștrii au câștigat prin golurile marcate de B. Kanda (1, 8, 21, 45), J. Nwankwo (11), V. Andrei din penalty (16), M. Apostol (30, 36), E. Nica (42).


Antrenorul Gheorghe Mihali, fost component al Generației de Aur, jucător decorat cu Ordinul “Meritul Sportiv”, a declarat:

Știam că Amara nu este o echipa tocmai excepțională. Au intrat acum în liga a 3-a, dar am obținut o victorie fantastică pentru că echipa mea a început foarte bine jocul și au abordat cu atitudine extraordinară. Am încercat să jucăm sus și să facem pressing. În prima repriză ne-a ieșit foarte bine pentru că am avut jucători cu experiență, în repriza a 2-a am încercat să le dau șansă și celor tineri. Foarte mulți jucători sunt din pepiniera proprie și trebuie să îi încurajăm și pe ei.


Marcator a patru goluri și trei assist-uri, Bodo Kanda, a declarat:

Meciul acesta a fost așteptat și l-am pregătit foarte bine toți, chiar dacă știam că Amara are probleme în defensivă l-am pregătit 100% și nu m-a surprins. M-am pregătit foarte bine toată săptămana. Ne-am concentrat din primul minut și am dat dovadă de vigilență.


Următoarea confruntare a echipei de pe malul Borcei va avea loc, miercuri 14 septembrie, de la ora 16:30, pe stadionul “Ion Comșa” Călărași contra celor de la Unirea Slobozia, meci contând pentru Cupa României, runda a 3-a.

Dunărea Călărași s-a impus fără emoții în meciul din etapa a 3-a, pe teren

DUNĂREA CĂLĂRAȘI,
VICTORIE LA SCOR

10 septembrie 2022