ÎNAPOI

Stiri Locale Calarasi

Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți. Evenimentul va avea loc la nivel național, în data de 14 octombrie 2022, fiind organizat și de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă din municipiul nostru. Potrivit Magdalenei Cotelnic, șef serviciu în cadrul AJOFM Călărași, la bursă sunt așteptate și celelalte categorii de persoane care nu au un loc de muncă sau care doresc schimbarea acestuia.  

La nivel național, bursa pentru absolvenți va fi organizată în 14 octombrie. Cu mare drag, îi așteptăm pe toți cei care sunt înregistrați la noi (n.r. AJOFM Călărași). Îi așteptăm pe cei care sunt dispuși să angajeze absolvenți și nu numai absolvenți. Îi așteptăm și pe ceilalți care vor să se încadreze în muncă, angajatori care vor să angajeze persoane în căutarea unui loc de muncă, însă, în special, această bursă este adresată absolvenților pentru promoția 2022. Suntem în formalitățile de pregătire, în preambulul activității.

Angajatorii vor putea, cu o săptămână înainte de organizarea acestui eveniment, să depună situația locurilor de muncă vacante. Momentan, cei mai mulți absolvenți sunt înregistrați pe zona Oltenița. Sunt în jur de 200 de absolvenți, însă cei mai mulți dintre ei sunt din municipiul Oltenița. Absolvenții au fost într-un număr mult mai mare decât anul trecut, întrucât am semnat o serie de protocoale, o axă prioritară pe fonduri europene, pe tineri NEETs.

Acesta este și motivul pentru care mai mulți tineri au venit la noi în evidență și deja au început să participe la cursuri de formare, fie la noi, pe programele noastre organizate cu CRFPA, fie pe proiecte europene organizate cu ceilalți parteneri ai noștri”, a afirmat Magdalena Cotelnic, șef serviciu în cadrul AJOFM Călărași.


Bursa are drept scop facilitarea accesului absolvenților la posturile disponibile și interacțiunea directă cu agenții economici. Locația de desfășurare a bursei, numărul estimativ al locurilor de muncă oferite de angajatori, precum și alte detalii, vor fi anunțate în timp util.

Recomandăm persoanelor interesate să urmărească site-ul (www.anofm.ro) și pagina de facebook (https://www.facebook.com/fiiinformat/) ale Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă.

Angajatorii care doresc să participe la acest eveniment, sunt așteptați să contacteze Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă din Călărași, pentru a anunța locurile de muncă vacante disponibile.

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) organizează

BURSA LOCURILOR DE
MUNCĂ PENTRU ABSOLVENȚI

09 septembrie 2022