ÎNAPOI

Stiri Locale Calarasi

de 73 de ani care a cerut asistență medicală pentru o  afecțiune cronică, ajuns pe patul de spital, într-un moment de disperare, a scos un cuțit de tip briceag pe care și l-a înfipt în piept, în zona inimii.  Scenele de groază s-au petrecut sub privirile asistentelor care au rămas înmărmurite de gestul șocant al pacientului.

Potrvit unor informații din anchetă, bărbatul a recurs la acest gest extrem în urma durerilor provocate de afecțiunea cronică de care suferă. Asupra sa au fost găsite, pe lângă lama cu pricina, două cartușe letale. Întrebat despre  proveniența cartușelor, acesta a declarat că este deținător de armă de vânătoare, precum și faptul că a intenționat să se sinucidă cu aceasta, în cursul dimineții, în timp ce se afla la domiciliul său.

Dr. Tomek Alexandru Ioan, purtătorul de cuvânt al Spitalul Județean de Urgență Călărași “Dr. Pompei Samarian” spune că bărbatul este acum în afara oricărui pericol, după ce fost operat și transferat pe secția de ATI. Urmează să fie externat în cursul acestei săptămâni.

La data de 26 august a.c., ora 09.06, polițiștii din Călărași au fost sesizați de către un asistent din cadrul Spitalului Județean Călărași, cu privire la faptul că un pacient s-a înjunghiat în timp ce se afla în unitate.

În fapt, în jurul orei 08.55, în timp ce se afla în Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Călărași, un bărbat, de 73 de ani, s-a înjunghiat cu ajutorul unui cuțit tip briceag în zona pieptului. În urma controlului efectuat, asupra bărbatului au fost găsite 2 cartușe letale și un cuțit tip briceag, care au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor.” –  precizează IPJ Călărași.

Caz șocant la Unitatea de Primiri Urgențe din Călărași, după ce un bărbat

UN PACIENT DE LA UPU
S-A ÎNJUNGHIAT ÎN INIMĂ

05 septembrie 2022