ÎNAPOI

Stiri Locale Calarasi

la Școala Specială, pentru a le transmite un mesaj elevilor, în cadrul festivității de deschidere a noului an școlar. Acesta a declarat că va fi cel aprig susținător al învățământului special.

Redăm mesajul acestuia, publicat pe pagina sa personală de Facebook:

Școala Specială rămâne locul meu de suflet pentru deschiderea anului școlar. Aici emoțiile capătă altă însemnătate, de fiecare dată. Doresc cadrelor didactice și părinților parteneriate în care să primeze dragostea și umanitatea, cu asigurarea că, la Călărași, voi fi cel mai aprig susținător al învățământului special. Un an cu rezultate excelente tuturor”.

Primarul municipiului Călărași, Marius Dulce, urează elevilor un an școlar de succes, cu multe realizări. De asemenea, gândurile sale bune se îndreaptă și către dascălii care fac tot ce le stă în putință pentru a asigura un act educațional de calitate.


Iată mesajul transmis de edil, în prima zi de școală:

De fiecare dată, prima zi a noului an școlar rămâne una de neuitat atât pentru elevi, cadre didactice, părinți chiar și bunici. Rar se adună atâtea emoții la un loc! La început de drum spre universul cunoaşterii, mesajul meu pentru elevi, de la cei mai mici până la cei mari, este să studiați cu atenție, să obțineți calificative și note mari și să urmaţi sfaturile părinților dar și ale dascălilor voștri.

Să fiţi pozitivi, încrezători şi mereu dornici să învăţaţi lucruri utile. Gândul meu bun se îndreaptă și către învățători și profesori care fac tot ce le stă în putință să asigure un act educațional de calitate. Sunt oameni pasionați, dedicați care au în mâini viitorul acestei țări. Pentru că vă așteaptă foarte multe provocări, vă doresc tuturor sănătate şi un an şcolar de succes, cu multe realizări şi deplină înţelegere”.

Președintele PSD Călărași, Vasile Iliuță, a fost prezent, astăzi, 5 septembrie a.c.,

VASILE ILIUȚĂ - SUSȚINĂTOR
AL ÎNVĂȚĂMÂNTULUI SPECIAL

05 septembrie 2022