ÎNAPOI

Stiri Locale Calarasi

către elevi. Încă de la prima oră a dimineții, zeci de elevi, îmbrăcați frumos, unii cu buchete de flori în mână, s-au strâns în curtea școlii pentru a participa la festivitatea de deschidere a noului an școlar.

De departe, cei mai emoționați au fost bobocii, care au intrat astăzi pentru prima dată pe porțile instituției, curioși să-și cunoască noii colegi, profesorii, dar și școala în care vor învăța în următorii patru ani, despre care se spune că sunt cei mai frumoși din viață.

La ceremoniile destinate deschiderii noului an școlar au participat și autorități locale și județene.

Deputatul Circumscripției 12, Călărași a transmis următorul mesaj pe pagina sa de socializare:

Nicio societate nu se poate dezvolta fără un sistem de educație care să nu fie centrat pe nevoile elevilor, la fel cum niciun copil nu-și poate realiza visurile fără a trece prin școală.

Le doresc tuturor copiilor mult succes în noul an școlar! Să fiți buni și dedicați învățăturii, să fiți aproape de profesorii voștri, așa cum și ei sunt, în fiecare an, alături de voi.

Iar profesorilor le doresc multe realizări și satisfacții pe tot parcursul activității școlare și le mulțumesc pentru grija pe care o au pentru copiii noștri.

Ca în fiecare an, prima zi de școală a fost întâmpinată cu emoții și mult entuziasm de

CONSTANTIN BîRCĂ: “MULT
SUCCES ÎN NOUL AN ȘCOLAR!”

05 septembrie 2022