ÎNAPOI

Stiri Locale Calarasi

de 4 septembrie 2022. În cadrul evenimentului, social-democrații oltenițeni și-au ales o nouă conducere pentru următorii patru ani: vicepreședintele Consiliului Județean Călărași, Mihăiță Beștea. De asemenea, în cadrul întâlnirii politice, Beștea și-a anunțat candidatura la Primăria Municipiului Oltenița.

Pe lângă cei 70 de delegați, au participat, în calitate de invitați, primarii și viceprimarii PSD din localitățile Curcani, Chirnogi, Crivăț, Căscioarele, Frumușani, Gălbinași, Fundeni, Nana, Vasilați și Ulmeni.

Lucrările conferinței au fost prezidate de președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță.

Din delegația Organizației Județene PSD, au făcut parte: parlamentarii PSD, respectiv senatorul  Nicușor Cionoiu și deputatul Constantin Bîrcă, primarul municipiului Călărași,  Marius Dulce, secretarul de stat Sorinel Vrăjitoru și secretarul general al Organizației Județene, Ion Samoilă.


I-am văzut astăzi, în cadrul alegerilor din filiala PSD Oltenița, pe colegii social-democrați într-o stare de spirit extraordinară.

Felicitări, Mihăiță Beștea! Succes echipei cu care vei avea grijă ca lucrurile să meargă ca pe roate!

Avem puterea de a câștiga și de a arăta încă o dată că PSD va rămâne de departe cel mai mare partid și în 2024” a declarat pe pagina sa de socializare, deputatul Constantin Bîrcă

 

Președintele Organizației Municipale a PSD Oltenița, Mihăiță Beștea, le mulțumește colegilor de partid pentru votul de încredere acordat. Acesta susține că funcția pe care o deține reprezintă o mare responsabilitate, având în vedere că și-a anunțat intenția de a candida la alegerile pentru funcția de primar al municipiului Oltenița.

Le mulțumesc colegilor de partid pentru votul de încredere acordat, sunt onorat dar în egală măsură sunt conștient că alegerea mea în funcția de președinte reprezintă o mare responsabilitate având în vedere că mi-am anunțat public intenția de a candida la alegerile pentru funcția de primar al Municipiului Oltenița. Împreună formăm o echipă puternică și determinată capabilă să câștige bătăliile electorale din 2024”, notează Mihăiță Beștea, pe o rețea de socializare.

Conferința Municipală de Alegeri a PSD Oltenița s-a desfășurat în data

MIHĂIȚĂ BEȘTEA, ALES
PREȘEDINTE AL PSD OLTENIȚA

05 septembrie 2022