ÎNAPOI

Stiri Locale Calarasi

la rețeaua de aducțiune Chiciu-Stația de Tratare Apă Potabilă, furnizarea apei se va sista pe perioada derulării lucrărilor de remediere.

Echipele de intervenție Ecoaqua Călărași sunt la fața locului și depun toate eforturile necesare în vederea remedierii avariei în cel mai scurt timp posibil.

Avaria apărută la conducta principală de alimentare, din zona Pod 4, a fost sesizată în jurul orei 3 dimineața. Echipa Ecoaqua a fost prezentă aici în teren, am încercat pe cât posibil să nu afectăm alimentarea de apă, dar am fost nevoiți să o întrerupem. Estimăm un timp de punere în funcțiune de circa 3 ore.” - a declarat Eduard Grama, director Ecoaqua.


Cetățenii municipiului și-au “strigat” nemulțumirile pe Facebook, referitor la această problemă. Ba chiar unii dintre ei au și adus injurii conducerii operatorului de apă-canal. În tot acest timp, echipele de intervenție ale Ecoaqua au fost la fața locului și au depus toate eforturile necesare pentru a remedia avaria.

Și directorul societății, Eduard Grama, a fost prezent pentru a lua pulsul muncitorilor și pentru a se asigura că se rezolvă avaria. După ce furnizarea apei potabile a fost reluată, Grama a publicat, pe o rețea de socializare, un mesaj prin care a subliniat faptul că disconfortul creat într-o zi de duminică, atunci când unii dintre cetățeni pregăteau copiii pentru noul an școlar, a fost, într-adevăr, o problemă reală, însă totul s-a întâmplat din cauza unei conducte fisurate care captează apa din Dunăre.


Redăm mesajul directorului general al SC Ecoaqua SA Călărași, Eduard Grama:

O avarie apărută în această dimineață (n.r. 04 septembrie 2022) a pus în dificultate alimentarea cu apă în municipiul Călărași. Disconfortul creat este într-adevăr o problemă reală, într-o zi de duminică când majoritatea locuitorilor se aflau acasă, unii dintre dumneavoastră chiar pregătind copiii pentru noul an școlar, iar alții “pricepuți” ca de fiecare dată, au schimbat subiectele online de la grădina zoologică, drumuri, parcuri și multe alte intervenții comentând subiectul zilei “Sistarea furnizării cu apă potabilă în municipiul Călărași “. Conducta fisurată care captează apa din Dunăre a fost reparată, o rețea reabilitată în anul 2015, dar care iată poate crea astfel de incidente neplăcute. Furnizarea apei a fost reluată după o muncă susținută a întregii echipe ECOAQUA, căreia îi mulțumesc. Vă mulțumesc și dumneavoastră pentru înțelegere! Sursa alternativă de apă potabilă trebuie să fie o prioritate pentru următoarele proiecte de dezvoltare”.


Ecoaqua anunță că în urma a unei avarii survenite în cursul acestei dimineți

SISTARE FURNIZARE APĂ POTABILĂ
ÎN MUNICIPIUL CĂLĂRAȘI

04 septembrie 2022