ÎNAPOI

Stiri Locale Calarasi

unde s-au prezentat măsurile propuse de PSD, care s-au implementat sau urmează să fie puse în practică la nivel guvernamental și legislativ.

Au fost dezbătute subiecte precum :


Din delegația călărășeană au făcut parte  candidata la șefia OFSD Călărași, Marinela Voivozeanu, viceprimarul Vicuța Nica ,specialistul comisiilor de  muncă și administrație Doinița Nicolae,precum și consilierii locali Săndina Georgescu și Iuliana Raiu.

OFSD este cea mai puternică Organizație politică de femei din România și are ca obiectiv principal promovarea atitudinii sociale a PSD față de comunitățile locale, precum și inițierea de proiecte, programe, măsuri și acțiuni care pot îmbunătăți în mod real situația femeilor din România prin reducerea discriminărilor de gen, acordarea de facilități pentru femeile care aleg să petreacă mai mul timp cu copiii nou-născuți, îmbunătățirea accesului femeilor la sănătate și educație.

Niciun moment nu trebuie să uităm că motivul pentru care am intrat la guvernare a fost de a opri scăderea nivelului de trai și de a stabiliza situația economică, socială și sanitară din România de la finalul anului trecut. Alături de conducerea PSD și de toți aleșii noștri locali, de toți parlamentarii, noi femeile social-democrate am avut un rol important în promovarea politicilor sociale pe care Guvernul actual le-a impus și pe care le ia în continuare.

Misiunea asumată de noi este să readucem normalitatea în viața oamenilor, statul să aibă grijă de cetățenii săi, mai ales de cei vulnerabili, munca să fie încurajată și răsplătită, familiile cu copii sprijinite. Întotdeauna, PSD și-a asumat obiectivul de a proteja viața românilor, pe baza unor programe concrete prin care sunt apărate interesele tuturor categoriile sociale”, a declarat Doina Federovici,președinte OFSD.


În perioada 29-31 august s-a desfășurat Școala Politică a Femeilor Social-Democrate,

ȘCOALA POLITICĂ A
FEMEILOR SOCIAL-DEMOCRATE

01 septembrie 2022