ÎNAPOI

Stiri Locale Calarasi

Potrivit secretarului executiv al formațiunii politice, Ion Samoilă, este posibil ca această campanie să se încheie săptămâna viitoare, joi. După ce alegerile interne se vor finaliza, până la sfârșitul acestei luni, toți cei interesați se vor putea înscrie în cursa pentru câștigarea unei funcții la nivel județean.

Până la desfășurarea Conferinței Județene de Alegeri a partidului (14 septembrie), social-democrații vor lua parte la conferința municipală de la Oltenița, în data de 4 septembrie 2022 și la conferința municipală de la Călărași, pe 7 septembrie. La conferința județeană vor fi prezenți și președintele PSD, Marcel Ciolacu, dar și secretarul general al partidului, Paul Stănescu.

Suntem în plină campanie de alegeri în organizația județeană. Mai avem, cred, 10 localități în care să realizăm alegerile. Potrivit programului pe care l-am aprobat, cred că joi (n.r. săptămâna viitoare) se încheie această campanie.

O să strângem toate procesele verbale, din toate organizațiile, urmând ca până la sfârșitul lunii, așa cum am anunțat, fiecare dintre cei care doresc să candideze la o funcție, la nivel județean, să își depună intenția de candidatură. Mai avem de trecut două etape până la conferința județeană.

O să participăm la conferința municipală de la Oltenița pe 4 septembrie, conferința municipală de la Călărași pe 7 septembrie, încheind cu conferința județeană, pe 14 septembrie. Am discutat cu cei de la centru și mi-au dat asigurări că, la conferința județeană o să participe, din partea PSD București, și președintele partidului, Marcel Ciolacu, și secretarul general, Paul Stănescu, rămânând să mi se comunice dacă la cele două conferințe municipale vor trimite pe cineva, eu știu, un vicepreședinte, un ministru”, a explicat secretarul executiv al Organizației Județene a PSD Călărași, Ion Samoilă, în cadrul unei conferințe de presă.

PSD Călărași continuă alegerile interne, în organizațiile locale.

MARCEL CIOLACU LA CONFERINȚA
JUDEȚEANĂ DE ALEGERI A PSD CĂLĂRAȘI

19 august 2022