ÎNAPOI

Stiri Locale Calarasi

sunt preparate de către copiii care participă în fiecare zi la cursurile din cadrul instituției. Astăzi copiii au pregătit cornuleţe fragede, care ne-au adus aminte de unul dintre puţinele deserturi care ne îndulceau copilăria.

Cu multă plăcere și dorința de a realiza un preparat cu mănuțele lor cei mici s-au arătat interesați să prepare rețeta de cornulețe fragede cu borș. Cei mici vin la aceste cursuri deoarece le place foarte mult să gătească și vor să învețe noi rețete pentru a le pune în practică și acasă cu părinții lor.

Astăzi vom face cornulețe fragede cu borș, este un aluat fraged pe care l-am preparat din făină, borș, untură, sare și puțină drojdie, l-am frământat nu foarte mult ca să nu se întărească, l-am lăsat la frigider și acum îl vom împărți în bucăți mici. Copiii îl vor întinde, vor pune rahatul și vor forma cornulețele. Eu cred că le place să vină la centru, deoarece este a patra oară când ei vin aici, mă bucur că vin și își petrec timpul aici”, a declarat într-un interviu pentru Canal SUD, Achim Mioara.


Produsul finit a fost unul pe măsură, gustos și întradevăr ne aduce aminte de gustul copilăriei.

La Centrul Cultural-Poșta Veche rețetele care ne aduc aminte de copilărie

REȚETELE COPILĂRIEI LA CENTRUL
CULTURAL POȘTA VECHE

27 iulie 2022