ÎNAPOI

Stiri Locale Calarasi

Zi de zi, deputatul Constantin Bîrcă a fost alături de membri și simpatizanții PSD din localitățile județului Călărași.

Pe 26 Iulie, deputatul PSD a ajuns în localitățile Lupșanu, Al. Odobescu și Vlad Țepes.

Am ajuns și la Lupșanu, Alexandru Odobescu și Vlad Țepeș unde am întâlnit social-democrați dedicați intereselor comunității.  Politica se face cu oameni și pentru oameni. Un principiu pe care nu avem voie să-l uităm.

Călărașul are nevoie fiecare dintre noi!”, a transmis acesta pe pagina de socializare.


Duminică, pe 24 iulie, Constantin Bîrcă a fost prezent în alte două localități.

În Roseți și Dichiseni, membrii social-democrați și-au ales liderii care vor pune umărul la consolidarea PSD Călărași. Și ei, alături de ceilalți colegi ai noștri, vor fi în prima linie în luptele electorale care vor urma, în comunitățile călărășene. Împreună promovăm unitatea, forța și solidaritatea față de oameni.

PSD este o echipă puternică!”


Sâmbătă, 23 iulie a fost rândul localităților Grădiștea, Ciocănești și Dorobanțu.

Am ajuns și în Grădiștea, Ciocănești și Dorobanțu.

Ne-am întâlnit cu numeroșii și entuziaștii noștri colegi social-democrați, care au arătat că sunt pregătiți pentru provocările electorale care vor urma.

Suntem o familie politică numeroasă și plină de energie știind că facem ce trebuie pentru Călărași și călărășeni. PSD este partidul în care românii au cea mai mare încredere pentru că am arătat că guvernăm în interesul tuturor.

Le urez mult succes liderilor din cele trei organizații în noul lor mandat!”, a declarat acesta pe Facebook.


Săptămână de iulie plină de activițăți pentru deputatul Constantin Bîrcă.

PSD Călărași este o forță în județ pentru că oamenii au fost și vor fi mereu în centrul preocupărilor politice. Organizațiile din Dragalina, Borcea, Ștefan cel Mare, Unirea și Jegălia ne-au arătat cât de dedicați sunt membrii acestor filiale unui principiu clar: toți pentru unul, unul pentru toți. Le doresc să rămână uniți în activitatea politică și să fie mereu conștienți că ei sunt baza partidului, fără de care nicio organizație politică nu reușește.

PSD=O echipă puternică!”, a postat deputatul, în 21 iulie pe pagina de socializare.Alegerile interne în cadrul organizației PSD Călărași continuă.

BÎRCĂ: PSD ESTE
O ECHIPĂ PUTERNICĂ!

26 iulie 2022