ÎNAPOI

Stiri Locale Calarasi

și se alătură de astăzi structurilor de intervenţie ale ISU Călărași.

Începând de astăzi, 20 iulie, cei 17 soldați gradați profesioniști, incadrati la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Barbu Știrbei” al județului Călărași și-au încheiat stagiul de pregătire inițială în carieră și vor urma să intre în “foc”, mai exact, alături de colegii lor mai cu experiență vor urca pe autospecialele de intervenție și vor merge la misiunile încredințate de comandanții lor.

Cu această ocazie, a finalizarii stagiului de pregătire inițială, cei mai tineri pompieri militari au fost felicitați și li s-a urat mult succes în activitatea lor profesională de către reprezentanţii comenzii unităţii. Colegii noștri mai tineri urmează să pună în aplicare tot ceea ce au învațăt alaturi de colegii din structurile operative unde au fost repartizați!

De menționat ar fi și faptul că Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Barbu Știrbei” al județului Călărași scoate la concurs alte 38 de posturi de soldați gradați profesioniști, chiar în această perioadă, termenul pentru depunerea cererilor de înscriere fiind prelungit pana la data de 31 Iulie (inclusiv).” a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Călărași, plutonier adjutant șef Tătăranu Ștefan-Ovidiu.

17 soldati gradați profesioniști și-au finalizat stagiul inițial de pregătire

17 POMPIERI NOI
LA ISU CĂLĂRAȘI

20 iulie 2022