ÎNAPOI

04 iunie 2022! La cros au participat copii din învățământul prescolar, primar si gimnazial din Călărasi.


Evenimentul sportiv a fost organizat de Comitetul Olimpic si Sportiv Român si Academia Olimpică Română, prin Filiala Călărasi, cu sprijinul Asociatiei Judetene Sportul pentru Toti Călărasi, Inspectoratul Scolar al Judetului Călărasi, Clubul Sportiv Scolar Călărasi, Asociatia Alege să Trăiesti Călărasi, Asociatia pentru Dezvoltare Durabilă Dunărea de Jos Călărasi, AISSER Călărasi si ACTIS Club Sportiv Călărasi.


OlympicDay este marcată în toată tara, la nivelul fiecărui judet fiind organizate diverse activităti sportive în această perioadă a lunii iunie, menite să afirme îndemnul la miscare în aer liber, spiritul de fair-play, respectul fară de adversari si regulile de concurs si, nu în ultimul rând, ocrotirea mediului înconjurător.


Marius Dulce primarul municipiului Călărasi a fost prezent la eveniment, acesta participând la crosul organizat.


“Fără nicio ezitare, am spus “Da” invitatiei primite de a participa la Crosul National „Ziua Olimpică”, organizat astăzi la Călărasi, în Parcul Dumbrava, de Comitetul Olimpic Român si Academia Olimpică Română prin Filiala Călărasi.

Si pentru că vârsta nu e o barieră atunci când vrei să alergi, am ales să fac putină miscare în aer liber, alături de oameni frumosi si inimosi, pentru că sănătatea e mai presus de toate.

Nu contează locul ocupat ci doar credinta că stă doar în puterea noastră să facem tot mai subtire linia dintre posibil si imposibil. Nota 10 pentru idee, felicitări tuturor participantilor dar si organizatorilor care au reusit să dea si mai multă energie unei frumoase zile de început de vară”, a declarat Marius Dulce primarul municipiului Călărasi.

Crosul National „Ziua Olimpică” a avut loc în parcul Dumbrava în data de

CROS NATIONAL
LA CĂLĂRASI