ÎNAPOI

surprize în Parcul Dumbrava din municipiul Călăraşi şi în zona Casei de Cultură si a Parcului Mare din municipiul Olteniţa.

Pe 1 iunie, de ziua copiilor, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Barbu Ştirbei al judeţului Călăraşi îsi vor prezenta unele dintre cele mai noi autospeciale si echipamente de interventie din dotare. Activitatea pompierilor militari dedicată exclusiv, de această dată, copiilor din Călărasi şi Olteniţa, se va desfăsura în intervalul orar 10.00 – 13.00.


Copiii vor avea ocazia să asculte explicaţiile pompierilor în ceea ce priveşte activitatea de zi cu zi a salvatorilor si pregătirea pentru intervenţie, vor putea să facă multe fotografii şi clipuri video cu pompierii militari si cu autospecialele lor, vor putea folosi pistoalele de înaltă presiune si vor avea parte, desigur si de multe alte alte surprize.


Pompierii militari au răspuns pozitiv solicitărilor venite din partea Primăriei Municipiului Călărasi si a Primăriei Olteniţa, şi promit copiilor o zi de neuitat.Pompierii militari călărăseni sunt alături de cei mici de ziua lor si le promit multe

POMPIERII CĂLĂRĂȘENI
SURPRIZE PENTRU COPII