ÎNAPOI

1 Iunie an de an, aceasta zi ne dă ocazia fiecăruia să acordăm putin mai multă atentie sufletelor inocente care ne au ca exemplu în viată.

Stefania, elevă în clasa a 9-a a Colegiului Economic din Călărasi s-a născut putin diferită, însă a învătat să se bucure de când se trezeste până îsi face rugăciunea de seară.

A luptat si acum merge singură pe picioarele ei. Face naveta în fiecare dimineata din Independenta până în Călărasi. Se bucură de fiecare pas pe care îl face.


“În prezent am 16 ani. În toti acesti ani am avut si momente în care am simtit că nu mai pot, dar părintii mei au fost acolo lângă mine.”


Senatorul Nicusor Cionoiu a primit o scrisoarea din partea Stefaniei, iar povestea ei a devenit un exemplu de putere pentru noi.


“Sunt atât de multi copii cu vise si sperante, ce au nevoie de un strop de încredere sau de iubire si poate nu le vom putea îndeplini toate dorintele, dar măcar putem încerca.


Astăzi, acest copil minunat, dotat cu inteligentă, bunătate si cu un zâmbet plin de viată, si-a dorit foarte mult un laptop care să usureze pregătirea materialelor pentru scoală. Deci a întâmpinat multe probleme de sănătate, este foarte optimistă si dornică să învete, fiind mereu premiantă. Povestea sa de viată ne-a demonstrat cât de multă putere poate să existe într-un copil.


Să ne rugăm ca tuturor copiilor să li se împlinească visele, deoarece ei sunt tot ce avem mai bun pe lume!

La multi ani de Ziua Internatională a Copilului!” – scrie senatorul Cionoiu pe o retea de socializare.

Inocentă, sinceritate si fericire – Ziua Internatională a Copilului. Marcată la

CADOU DIN PARTEA
SENATORULUI CIONOIU