ÎNAPOI

organizează, în data de 20 mai 2022, Bursa Generală a Locurilor de Muncă.

Evenimentul se va desfăsura începând cu ora 10:00, în foaierul Centrului Judetean de Cultură si Creatie Călărasi.


În acelasi interval de timp, bursa va avea loc si la sediul Agenţiei Locale pentru Ocuparea Fortei de Muncă din Olteniţa. Până la data de 18 mai a.c., 23 de angajatori si-au anuntat prezenta la eveniment, acestia punând la dispozitie 262 de posturi, după cum ne-a informat Magdalena Cotelnic, sef serviciu în cadrul institutiei.


Cele mai multe locuri de muncă sunt disponibile în domeniul alimentatiei publice, si anume 140. Astfel, se caută bucătari, ospătari, lucrători în bucătărie, ajutor de bucătar, ajutor de ospătar, lucrători comerciali, manipulanti mărfuri, agenti de curătenie. De asemenea, cei de la KFC angajează un casier. În constructii, sunt disponibile 27 de locuri de muncă, în domeniul confectiilor textile, 16 posturi, iar pe alte activităti, aproximativ 80  de locuri de muncă.


Actiunea se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, acestea având posibilitatea de a sustine interviuri cu mai multi agenti economici, în scopul ocupării unui loc de muncă si, totodată, agentilor economici, care au avantajul de a alege candidatul potrivit.

Agentia Judeteană pentru Ocuparea Fortei de Muncă (AJOFM) din Călărasi

BURSA GENERALĂ A
LOCURILOR DE MUNCĂ