© Acest site este parte a Antena 1 Calarasi srl.

Știri Locale Emisiuni Conferințe de presă

Jandarmii călărășeni prezenți în mijlocul comunității
pentru asigurarea ordinii publiceÎn perioada 01- 08 septembrie a.c., efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași, în cooperare cu lucrători din cadrul I.P.J. Călărași, I.S.U. Călărași și Poliția Locală, vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică la evenimentul tradițional Târgul de Toamnă – ediţia 2021, organizat de autoritățile locale în incinta Oborului din municipiul Călăraşi.


Astfel, jandarmii vor patrula zilnic în apropierea oborului și în zonele limitrofe acestuia și vor acționa cu preponderență pentru prevenirea apariției oricăror incidente dar și pentru depistarea persoanelor care săvârșesc fapte contravenționale sau penale, în vederea creșterii gradului de siguranță al cetățenilor  și protecţiei participanţilor la acest eveniment.


Pentru buna desfășurare a evenimentului, jandarmii călărășeni recomandă participanților, următoarele:

  •  să respecte indicațiile forțelor de ordine;
  •  să evite conflictele spontane și  incidentele de orice fel;
  •  să poarte  masca de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura;
  •  să respecte regulile de igienă individuală pentru prevenirea contaminării și limitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2.


Vă reamintim că puteți sesiza orice incident sau problemă prin apel la Serviciul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112 sau direct, celei mai apropiate patrule de jandarmi.

Comunicate de presă