© Acest site este parte a Antena 1 Calarasi srl.

Știri Locale Emisiuni Conferințe de presă

PROGRAM CINEMA 3D/2D CĂLĂRAȘI

27 aprilie - 9 mai 202127 – 29 aprilie 2021

Ora: 18:00


Cât romantism! 2D

Regia: Todd Strauss-Schulson

Cu: Rebel Wilson, Liam Hemsworth, Adam Devine, Priyanka Chopra

Gen film: Comedie, Fantastic, Romantic, Dragoste

Durata: 88 minute

Rating: AP 12


Natalie (Rebel Wilson), e arhitectă în New York. Deși își dă silința la locul de muncă pentru a se remarca, de obicei i se cere să aducă cafeaua și gustările, nu să proiecteze zgârie-nori.


Colac peste pupăză, Natalie, cinică în privința dragostei, își pierde cunoștința în urma unei încăierări cu un hoț și se trezește că viața ei anostă a devenit ceea ce detesta cel mai mult: o comedie romantică strălucitoare și plină de clișee.04 – 13 mai 2021

Ora: 18:00

Luni, filmul nu va fi proiectat


Femeia Fantastică 1984 2D

Regia: Patty Jenkins

Cu: Gal Gadot, Chris Pine, Kristen Wiig

Gen film: Acțiune, Aventuri, Fantastic

Durata: 151 minute

Rating: AP 12


Diana Prince trăiește în liniște printre muritori în perioada vibrantă a anilor 1980 – o perioadă a excesului în care țelul e să ai tot. Deși și-a recăpătat complet puterile, ea își ține identitatea ascunsă lucrând drept curator pentru artefacte antice.


Însă curând, Diana trebuie să se lupte cu un coleg de muncă și un om de afaceri, a cărui dorință de bogăție extremă trimite lumea pe o cale de distrugere, după ce un artefact antic care acordă dorințe dispare.07 mai 2021, ora: 12:30

08, 09 mai 2021, orele 10:00 și 12:30


Scoob 2D (variantă dublată)

Regia: Tony Cervone

Voci: Mark Wahlberg, Amanda Seyfried, Zac Efron, Gina Rodriguez, Will Forte, Frank Welker.

Gen film: Animaţie

Durata: 93 minute

Rating: AG


Aceasta este prima aventură animată de lungă durată a lui Scooby-Doo, care dezvăluie modul în care el și cel mai bun prieten al său, Shaggy, au devenit doi dintre cei mai iubiți demascatori de rau făcători din lume.


Povestea ne duce înapoi la locul în care totul a început atunci când un tânăr pe nume Shaggy se întâlnește pentru prima dată cu Scooby și fac echipă cu Velma, Daphne și Fred pentru a lansa Echipa Misterelor.


Contact Antena 3 Calarasi (Mobile)