© Acest site este parte a Antena 1 Calarasi srl.

Știri Locale Emisiuni Conferințe Comunicate
Antena 3 Calarasi 201113- Noaptea Muzeelor - online 201113- Robot pentru dezinfecție 201117- Expoziție de păpuși la Călărași 201117- Transparență totală la Spitalul Județean

Crucea Roșie Călărași a demarat campania ”Din suflet
pentru suflet”, o acțiune pentru strângere de fonduri,
alimente, îmbrăcăminte și încălțăminte. Anul acesta va fi
organizată și o tombolă cu premii în ziua de 12 decembrie,
ziua Crucii Roșii Călărași.


Persoanele care donează in perioada următoare completează un bilet de tombolă și îl introduc în urna lui Moș Crăciun. Premiile constau în căști audio, sistem audio, cursuri de prim ajutor, longboard, dar și altele.


Donația trebuie sa conțină 50 % alimente și 50 % îmbrăcăminte, încălțăminte, jucării, rechizite. Este bine ca alimentele să aibă un termen bun de valabilitate: ulei, zahar, mălai, făină, conserve, paste, dulciuri.


Îmbrăcămintea și încălțămintea pentru copii și adulți, trebuie să fie curate și în stare bună. Donațiile pot include și produse de igienă personală sau a locuinței. Acestea vor fi direcționate familiilor nevoiașe din județul Călărași în perioada dinaintea Crăciunului.


Cei care doresc să doneze, o pot face de luni pana vineri , între orele 08:00-16:00, la sediul Crucii Roșii din Călărași, din Prelungirea București nr 24, în bloc cu DSP.

Emisiuni Stiri Locale