© Acest site este parte a Antena 1 Calarasi srl.

Contact Antena 3 Calarasi (Mobile)
Știri Locale Emisiuni Conferințe
201015- Expoziție la Biblioteca Județeană 201015- Vernisajul expoziției „Impression” 201016- Mandatele consilierilor locali, validate 201016- Călărășenii se pot pensiona cu 2 ani mai devreme

Polițiștii alături de jandarmi, polițiști locali și pompieri

au continuat să acționeze, pe raza județului Călărași,
pentru siguranța și sănătatea cetățenilor, fiind intensificate
activitățile de verificare în zona piețelor.


Au fost legitimate peste 200 de persoane și au fost controlate 36 de obiective/locații cu privire la respectarea prevederilor Legii nr. 55/2020. Totodată, pentru siguranța cetățenilor, polițiștii de la rutieră au acționat pentru verificarea mijloacelor de transport public în comun.


Au fost aplicate 94 de sancțiuni contravenționale, 75 dintre acestea fiind conform Legii nr. 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Se recomandă tuturor cetățenilor să păstreze distanțarea fizică, să poarte masca de protecție în magazine și în celelalte spații unde este obligatoriu, precum și în mijloacele de transport în comun, să respecte modul de organizare a evenimentelor, să nu se expună la riscuri.


De asemenea, reamintim că s-a instituit obligativitatea purtării măștii de protecție pentru toate persoanele prezente în proximitatea unităților de învățământ, piețe, târguri, stații de autobuz, gări, autogări și alte asemenea spații publice deschise, de pe raza întregului județ.


Vă amintim de TELVERDE – 0800800165, numărul de telefon la care puteți sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID-19.


La nivelul județului Călărași, au fost înregistrate în data de 15 octombrie, 30 de cazuri noi de infecție cu noul coronavirus.


Situația la nivel județean este următoarea:

  •  540 persoane în carantină la domiciliu;
  •  217 persoane în izolare la domiciliu;
  •  102 persoane în izolare instituționalizată (internate);

    1127 persoane confirmate de la începutul epidemie, dintre care:

  •  256 cazuri active;
  •  409 persoane au fost declarate vindecate;
  •  44 persoane au decedat, dintre care două femei în vârstă de 60 de ani, respectiv 66 de ani, decedate în data de 15 octombrie.
Stiri Locale