© Acest site este parte a Antena 1 Calarasi srl.

Contact Antena 3 Calarasi (Mobile)
Știri Locale Emisiuni Conferințe
201013- Medalie de aur la Campionatele Europene de Canotaj 201013- Zi de doliu local 201014- Parcul Central distrus de vijelie 201014- Control în trafic

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Călărași a
hotărât ca urmare a evoluției pandemiei de COVID 19,
obligativitatea purtării măștii de protecție în spațiile publice
din județul Călărași.


Măsura este obligatorie în toate localitățile din județul Călărași. Astfel, toate persoanele cu vârstă mai mare de 5 ani sunt obligate să poarte mască,astfel încât să acopere nasul și gura în spații publice precum: piețe, târguri, oboare, parcuri, locuri de joacă, stații de transport public local, sală de așteptare din gări și autogări, și pe o rază de 50 m în jurul unităților de învățământ și a unităților de cult.


De asemenea, autoritățile publice locale au obligativitatea de a face dezinfecția spațiilor publice pe care le au în administrare. Se permite organizarea și derularea evenimentelor publice și private, în aer liber cu respectarea regulilor de distanțare și siguranță sanitară.


Persoanele vulnerabile sunt rugate să evite deplasările în zonele aglomerate. La nivel național s-a decis ca toate evenimentele private precum nunți, botezuri sau mese festive, atât în spațiile deschise, cât și la interior, vor fi interzise până la scăderea numărului de cazuri de coronavirus.

Stiri Locale