© Acest site este parte a Antena 1 Calarasi srl.

Antena 3 Calarasi
Știri Locale Emisiuni Conferințe
200903- Ciolacu: La Călărași, cine a avut de plecat, a plecat 200904- Trei ani de activitate în Camera Deputaților 200904- Campionatul european de tineret la canotaj 200907- A crescut promovabilitatea la Bacalaureat

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate
București - Serviciul de Combatere a Criminalității
Organizate Călărași, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T.
– B.T. Călărași,  au documentat activitatea infracțională
a unui bărbat bănuit de trafic cu droguri de mare risc.


Săptămâna trecută, polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară, în București, la locuința unui bărbat bănuit de trafic cu droguri de mare risc. În urma percheziției, polițiștii au indisponibilizat 1 kilogram de cannabis, 2 grindere, 11.880 de lei, un cântar electronic de precizie și 2 telefoane mobile.


Din cercetări a reieșit că, în cursul anului 2020, bărbatul ar fi comercializat droguri de risc în municipiul București. Persoana în cauză a fost reținută pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc, iar, la data de 3 septembrie a.c., magistrații din cadrul Tribunalului Călărași au emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele acestuia.


Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română. La activități au participat și jandarmi.

Stiri Locale