© Acest site este parte a Antena 1 Calarasi srl.

Contact Antena 3 Calarasi (Mobile)
Știri Locale Emisiuni Conferințe
Informații locale despre Coronavirus COVID-19

Prefectura Călărași - informare 16 martie 2020


Vă aducem la cunoștință faptul că începând cu data de 16.03.2020 activitățile specifice de înmatriculare/transcriere/autorizare provizorie/radiere și cele privind preschimbarea permiselor de conducere sau înregistrarea dosarelor de examinare a candidaților pentru obținerea permisului de conducere, se soluționează exclusiv în baza unei programări online.

Programările vor fi efectuate pe site-ul oficial al instituției www.drpciv.ro, secțiunea Programări online.

Accesul în incinta sediului Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Călărași va fi permis doar titularilor, după caz persoanelor mandatate/delegate, în baza programărilor online și a actului de identitate - în original.

Solicităm tuturor persoanelor care sunt programate să respecte ora de programare și să evite așteptarea suplimentară în spațiile destinate publicului.

Începând cu data de 17.03.2020, se suspendă toate activitățile privind programările la proba practică cât și examinarea candidaților pentru obținerea permisului de conducere la proba practică și teoretică.

La nivelul SPCRPCÎV al județului Călărași, este operațională linia telefonică pentru relații cu publicul - 02402/311606.

Pentru desfășurarea în condiții normale a activității, contăm pe înțelegerea dumneavoastră.


Costinel Diaconu, împuternicit Șef Serviciu SPCRPCÎV Călărași