© Acest site este parte a Antena 1 Calarasi srl.

Contact Antena 3 Calarasi (Mobile)
Știri Locale Emisiuni Conferințe
A (20pt)
A (24pt)
A (30pt)

Având în vedere evoluția situației epidemiologice pe teritoriul României și evaluare riscului de infectare, pentru perioada imediat următoare, cu virusul SARS-CoV-2, dar și Hotărârea CSAT nr. 30/2020, priind instituirea stării de urgență pe teritoriul României.


În baza Ordonanțelor militare nr. 1-6/2020, pentru perioada 31 martie - 30 aprilie 2020, cu posibilitatea de prelungire, în cadrul Muzeului Dunării de Jos:

  • se suspendă până la noi dispoziții, vizitarea expozițiilor de bază și temporare ale muzeului de la sediul central, precum și de la sediile externe ale instituției;
  • se suspendă până la noi dispoziții, orice actiitate ce implică publicul (întâlniri, reuniuni științifice, educative, formale și informale etc.).


Se recomandă în continuare, utilizarea mijloacelor de comunicare la distanță (telefon, fax, poștă, e-mail) pentru depunerea de documentații, solicitarea de informații precum și pentru a se evita interacțiunea cu cetățenii în această perioadă la secțiile din cadrul muzeului.


Se va avea în edere asigurarea permanentă a substanțelor pentru dezinfectare în spațiile de lucru și în zonele de interes public (secretariat, birou contabilitate, birouri muzeografi, toalete, hol acces al imobilelor).


În funcție de evoluția deciziilor luate de autorități la nivel național/județean, măsurile de prevenție prezente pot fi modificate și vor fi anunțate de instituția noastră.

SURSA: MUZEUL DUNĂRII DE JOS CĂLĂRAȘI Antena 3 Calarasi (Mobile)